Contacta amb nosaltres

Hola!

Protecció de dades

L’informem que la informació remesa a través del present formulari de contacte web quedarà incorporada als sistemes d’informació de SYNERA GURMET ASSOCIACIÓ. De conformitat amb la normativa vigent en Protecció de dades, en concret, del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de dades, aquesta informació s’utilitzarà exclusivament per a atendre la seva petició o consulta.
Tanmateix, puntualment, podrem utilitzar la dada del seu correu electrònic per a fer-li arribar informació comercial dels nostres productes, si ens autoritza a això expressament.
La seva informació es mantindrà durant el temps que ens atorgui el seu consentiment, podent-lo revocar en qualsevol moment. Les seves dades no es comunicaran a tercers excepte en el cas d’organismes públics emparats per la Llei i a encarregats de tractament que ens prestin serveis de manteniment i allotjament dels sistemes d’informació.
Vostè té Dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant les seves dades personals, per tant, té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris, tot això mitjançant escrit dirigit a la nostra adreça d’accés en Carrer Riera Bisbe Pol 95 2n 1a 08350 d’Arenys de Mar, Barcelona, Espanya o bé mitjançant correu a info@syneragurmet.com

  • Ens Autoritza el tractament de dades incorporades en el formulari per a atendre la seva consulta o petició acceptant la protecció de dades d’aquest apartat i la Declaració de privacitat.
  • Ens Autoritza a remetre-li informació comercial dels nostres serveis per mitjans electrònics.