Preguntes freqüents

A QUINES POBLACIONS S’ENTREGUEN COMANDAS A DOMICILI?

T’enviem el millor producte a casa o també a la teva empresa o negoci.

La nostra àrea d’actuació és tota Catalunya.

Repartim la zona del Maresme sense despeses de transport, en el cas de La Peixatera de Synera Gurmet, amb la resta de productes es carregarà, les despeses que cobra l’agència de transport.

Amb la resta de comarques es carregarà, les despeses que cobra l’agència de transport.

A més a la nostra web syneragurmet.com sempre trobaràs una àmplia varietat de productes.

Si encara no t’has atrevit, aquest és el moment de començar a provar el nostre servei a domicili.

T’adonaràs que no només t’entreguem el millor producte, també cuidem tots els detalls de l’embalatge apostant per un comerç més sostenible.

La teva botiga online a casa

Una botiga online t’ajuda a aconseguir tots els beneficis dels productes sense preocupacions, d’una manera molt més còmoda i moltes vegades també més ràpida. S’ha acabat l’arribar a casa carregat amb bosses d’anar a comprar i perdre tardes anant d’un costat a un altre, a Synera Gurmet a casa, online trobaràs tot el que necessites.

Si la teva excusa és que no tens temps per comprar, amb Synera Gurmet s’ha acabat! Pots fer la teva compra online fàcilment des de qualsevol lloc, simplement necessites un telèfon, un ordinador o tauleta amb connexió a internet i… ,Synera Gurmet serà la teva millor opció. Treballem per a convertir-nos en la teva botiga a domicili de confiança.

COM COMPRAR?

Simplement fes la teva comanda per e-mail comandes@syneragurmet.com o wassap al número 631.566.239 per compres relatives a lots i cistelles de Nadal i productes del mar.

Afegeix la compra tot el que necessitis, després nosaltres ens encarregarem de fer-la arribar.

Comprar a través de syneragurmet.com és molt senzill; des de la pàgina principal de la nostra web podràs accedir a les fitxes dels diferents productes, seleccionar els que més t’interessin i afegir-los al carret de la compra.

En finalitzar la teva comanda hauràs de confirmar amb el botó ‘Vés a caixa’ i facilitar-nos  els detalls de facturació.

No hi ha compra mínima, però si l’import de la teva comanda no supera els 90€ . hauràs de córrer amb les despeses d’enviament. En el moment en què confirmis la teva comanda rebràs un e-mail de confirmació, en el qual podràs veure el teu número de comanda.

A través del nostre servei d’atenció al client pots consultar qualsevol dubte enviant un correu electrònic a comandes@syneragurmet.com o també a través de una wassap al telèfon 631.566.239.

Treballem amb una rotació molt alta per a assegurar que el producte que posem a la teva comanda conserva intacta el seu frescor.

Comunicar-te que no tenim estoc de productes peribles, en el moment de rebre la teva comanda procedim a efectuar la nostra petició a productor o artesà.

FORMA DE PAGAMENT LOTS I CISTELLES DE NADAL I PRODUCTES DEL MAR?

La forma de pagament corresponent a les comandes de lots i cistelles de Nadal, es realitza a través de transferència bancària.

   IBAN ES57 2100 0029 18 0200710104

Un cop comprovat l’ingrés en compte procedim a confirmar la recepció i tramitació de la comanda.

La nostra web disposa dels segells oficials de Visa i MasterCard, Bizum,  garantint la total seguretat en el pagament.

No emmagatzemem cap dada referent a la teva targeta de crèdit, quan les dades de la teva targeta es guarden per a futures compres, aquesta informació l’emmagatzema el banc i és ell que garanteix la màxima seguretat en el procés.

Pots estar completament tranquil, comprar a syneragurmet.com és segur.

QUAN ARRIBA LA MEVA COMANDA?

Els nostres dies d’entrega són dos dijous i divendres.

T’avisarem per indicar-te quan el tràmit de preparació estigui fet.

QUI PORTA LA MEVA COMANDA?

Per El Maresme, els nostres repartidors, per a la resta de destinacions empreses transportistes especialitzades et faran arribar la teva comanda.

QUÈ PASSA SI NO ESTIC A CASA?

El nostre transportista intentarà posar-se en contacte telefònic amb tu.

També intentarem posar-nos en contacte amb tu per e-mail.

Si has autoritzat a algú a recollir la teva comanda li deixarem el gènere a la persona autoritzada.

Per autoritzar a algun a la recollida en nom teu hauràs de facilitar les dades en cas d’absència lliurar a: …………………………………….. .